Pollastre amb samfaina

Ingredients
1 pollastre
1 pebrot verd
1 albergínia
1 carbassó gran
5 tomàquets
(o 1 + 1 llauna de tomàquet triturat)
2 cebes
3 grans d’all

Preparació
Tallar a trossos petits el pebrot, l’albergínia, el carbassó i una ceba.

En una cassola amb oli, daurar el pollastre a foc fort. Quan estigui daurat, salpebrar i afegir l’all i una ceba i un tomàquet a trossos grans.

Quan tot estigui ben daurat, treure el pollastre i afegir la ceba i el pebrot a dauets i tapar. Coure a foc mig.
Quan estigui tovet, afegir l’albergínia, que prèviament haurem salat i escorregut.
Al cap d’una estona, posar-hi el carbassó i després el tomàquet ratllat.

Posar-hi una mica d’aigua i el pollastre de nou. Baixar el foc i que vagi fent xup-xup.

Salar una mica i afegir aigua si cal.

Aquesta entrada ha esta publicada en carns, verdures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari