TARTA CAMPERA (truita de patates al forn)

Ingredients:

  • 4 patates
  • 50 gr formatge ratllat
  • 10 cl llet
  • 100 gr pernil, xoriç i/o butifarra negra
  • 5 ous
  • 3 cebes petites (o porros)
  • julivert
  • pinyons (opcional)
  • Per decorar: menta, tomàquet, fulles d’enciam, …

Tallar les patates a làmines o daus i “pochar-les”. Quan estiguin tovetes, afegir la ceba a làmines i “pochar-ho” tot junt.

En un bol, batre els ous amb la llet, el formatge, els embotits, pinyons, el julivert i salpebrar. Afegir la barreja de patata i ceba.

Posar mantega en un motlle de cake i a la base posar-hi paper semi-vegetal amb mantega. Abocar la barreja d’ou i patata i enfornar durant 25 minuts aprox.

Quan estigui cuit, desemmotllar en fred i servir amb una salsa de tomàquet lleuger i les fulles d’enciam.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s