Crema de ceba

NECESSITAREM:

300 g de ceba
25 g de mantega
1 cullerada d’oli d’oliva
150 ml d’aigua aproximadament
Sal

COM HO FEM?

Pelem i tallem la ceba a trossos petits, la coem a foc molt suau amb la mantega i l’oli, sense tapar-la, fins que caramel·litzi (color daurat que esdevé de la transformació del sucre propi de la ceba en caramel), al voltant de 40 minuts. Hi afegim l’aigua, la sal i apugem el foc. Ho deixem bullir uns minuts i triturem la sopa molt fina.
NECESSITAREM:

300 g de ceba
25 g de mantega
1 cullerada d’oli d’oliva
150 ml d’aigua aproximadament
Sal
ET RECOMANEM

La podem acompanyar amb unes torradetes o crostons. La sopa es pot fer amb qualsevol varietat de ceba, encara que la de Figueres és la que més m’agrada per a aquesta preparació. Podem corregir la consistència amb més o menys aigua.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en cremes i sopes i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s