CALAMARS ENCEBATS AMB TOMÀQUETS SECS

De “Som gent de profit”

NECESSITAREM:

3 meitats de tomàquets secs
150 g de ceba
Oli d’oliva
150 g de calamar
3 fulles d’alfàbrega fresca (opcional)
1 culleradeta de vinagre balsàmic
Sal

COM HO FEM?

Remullem els tomàquets secs durant 15 minuts en aigua calenta. Tallem la ceba a la juliana (a tires fines) i la fregim amb 3 cullerades d’oli en una cassola a foc fluix fins que es caramel·litzi (color daurat que prové de la transformació del sucre propi de la ceba en caramel). S’ha de reduir més o menys a la meitat. La reservem. Netegem el calamar i el tallem a la juliana molt fi. Escorrem els tomàquets i els tallem a la juliana. Saltem les tires de calamar amb un raig d’oli sobre foc fort durant un minut, hi afegim els tomàquets i la ceba, ho remenem un parell de vegades i hi afegim l’alfàbrega picada, el vinagre i la sal.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Peix i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s