ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

De “Som gent de profit”

NECESSITAREM:

1 albergínia
Sal grossa
2 gra d’all picat
1 ceba picada
80 ml d’oli d’oliva
1 culleradeta de comí en pols
0.5 cullerada de pebre vermell
0.5 cullerada de sucre morè
2 tomàquet pelat i tallat a daus
Suc de llimona
1 cullerada de julivert picat
Sal

COM HO FEM?

Tallem les albergínies a daus, les salem amb una mica de sal grossa i les deixem reposar mitja hora. Escalfem el forn a 180 °C. Esbandim les albergínies i les barregem bé amb l’all, la ceba, l’oli d’oliva, el comí, el pebre vermell, el sucre i el tomàquet. Les cuinem al forn cobertes amb una tapa o paper d’alumini durant 40 minuts o fins que s’estovin. Les deixem refredar. Hi afegim la llimona i el julivert. Les rectifiquem de sal, si cal.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en verdures i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s