Puré d’albergínia i xampinyó

Recepta i imatge de Som gent de profit

NECESSITAREM (per 4 persones):

PURÉ D'ALBERGÍNIA I XAMPINYÓ600 g d’albergínia
Oli d’oliva
300 g de xampinyons
Sal
Pebre
600 g de ceba

COM HO FEM?

Tallem l’albergínia longitudinalment per la meitat, fem talls a la polpa, la pintem amb oli d’oliva i la cuinem al forn a 200 °C fins que estigui tendra (uns 25-30 minuts). Netegem els xampinyons, els tallem a quarts i els daurem en oli d’oliva molt calent. Els condimentem amb sal i els reservem. Piquem la ceba i la cuinem a la mateixa paella dels xampinyons, amb un raig d’oli d’oliva fins a caramel·litzar-la. Barregem els xampinyons amb la ceba i l’albergínia, rectifiquem la saó amb sal i pebre, i ho triturem al Turmix.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en verdures i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s