Crema de marisc

Recepta i imatge de Bon plat

Crema de mariscIngredients per 4 o 6 persones

2 l. Fumet de peix
16 Gambes o llagostins
6 Pastanagues
2 Cebes
1 Got de vi blanc
1 Cullerada sopera de maicena
Sal i oli
Preparació

Netejarem bé el marisc, els hi traurem la pell i els caps per una banda, i la carn per l’altre.

Pelarem i tallarem a trossos petits les pastanagues i les cebes, les sofregirem en una olla amb oli junt als caps i les closques del marisc, després de donar-li un parell de voltes ho regarem amb el got de vi tot deixant que s’evapori. A continuació abocarem el fumet deixant-ho bullir tot junt durant 30 minuts.

Després ho triturem tot i ho colarem amb el xinès a una altra olla i ho tornarem a posar al foc. Desfarem la maicena amb una mica d’aigua, i quan el brou arrenqui el bull li afegirem la maicena i la carn de les gambes tallades petites. Deixarem que bulli uns minuts fins que comenci a espessir, corregirem la sal si cal, i ja es pot servir.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en cremes i sopes, Peix i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s