Carpaccio de carbassó (versió 2)

Recepta i imatge de Cuina de la mare

Ingredients

per a 4 persones

  • 450gr. de carabassó
  • 5 anxoves en oli
  • 1 gra d’all
  • 6 cullerades d’oli d’oliva
  • 4 cullerades de vinagre blanc suau (o rebaixat amb aigua)
  • 2 ous durs

Preparació

Tritureu l’all pelat, les anxoves, el vinagre i l’oli, ha de quedar molt fi; afegiu una de les clares d’ou dur i torneu a triturar 1 minut més.
Renteu, eixugueu el carabassó i talleu-lo a rodanxes molt fines, poseu-les en una safata de ceràmica, sense amuntegar-les, (si no hi caben, en feu una altra safata),  i les cobriu amb la vinagreta que heu preparat.

Tapeu amb paper film i deixeu macerar a la nevera, 2 hores com a mínim.
Abans de servir a taula, ratlleu l’ou sencer i el rovell, damunt del carabassó. Amaniu amb un rajolí d’oli…

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en verdures i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s