Porrusalda

La porrusalda és una sopa boníssima de porros i bacallà. La vaig fer per primer cop l’altre dia i va ser un èxit total:

Ingredients:

– 3 porros

– 2 pastanagues

– 1 ceba tendra

– 1 dent d’all

– 2 patates

– 1 litre de brou de peix

– bacallà esqueixat (vaig posar uns 300 grams)

Tallem totes les verdues ben petites i les posem al foc amb oli perquè s’estovin, però sense agafar color.

Pelem les papates i les tallem a trossos petits i les incorporem a les verdues. Remenem una estona i llavors Cobrim amb el fumet de peix i deixem cooure 20 minuts?

Passats els 20 minuts afegim el bacallà dessalaT i tallat a trossets petits. Deixem coure uns minuts més, comprovem de sal i llesos. Bon profit!

 

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en cremes i sopes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s