Crema de bolets i gambes

Variació de la rema de bolets que hi ha al blog.

Ingredients:

– bossa de bolets congelats

– bossa de remenat de bolets i gambes

– 1 litre de brou de verdura

– 2 porros

Trocejar el porro ben petit i sofregir sense que agafi color.

Afegir les dues bosses de congelat. Deixar coure fins que es decongeli.

Afegir el brou i deixar bullir uns minuts. Passar el pimer i ja està.

Quan el menges, ratllant una mica de parmesà queda deliciós.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en cremes i sopes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s