Butifarra amb poma

Menjar molt fàcil i de luxe!

Ingredients:

– butifarra

– poma. Unes dues pomes per persona.

– sidra

Posem en una safata de forn les butifarres. Pelem les pomes i les tallem a quarts i cada quart per la meitat o en tres parts. Col.locar la poma amb la butifarra a la safata.

Ruixar tot plegat amb una mica d’oli i amb un xorret de sidra.

Haurem escalfat el forn a 200 graus a dalt i a baix. Fiquem la safata al forn 40 minuts. A la meitat de cocció, 20 minuts, girar les botifarres perquè es dorin per totes dues bandes.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en carns i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s