Tonyina amb salsa de pebrots

  • 4 trossos de tonyina – bonito – emperador
  • 3 pebrots verds (o del piquillo)
  • 50 gr mantega
  • 200 ml vermut sec o xerès
  • 100 ml brou de peix o aigua
  • 1 chalota o porro
  • farina
  • nata líquida o maizena + aigua
  • oli i sal

En una paella posar-hi la mantega i el porro tallat a trossos i tot seguit els pebrots nets a trossos grans. Quan els pebrots estiguin suant, s’hi afegeix el vermut i caldo de peix i deixar coure bé. Quan la verdura estigui “pochada” posar-ho en un got de minipímer i triturar.

Tornar la salsa a la cassola colant-la prèviament i espessir-la amb nata o maizena.

Fregir el peix passat per farina i incorporar-lo a la salsa. Deixar coure tot junt uns minuts i servir.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en Peix i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s