Broquetes de peix amb salsa de iogurt

Com sempre, fàcil, ràpid i sa.

Ingredients:

  • Broquetes de rap i gambes de La Sirena (sí, sóc fan).  Dues per persona.
  • Alfàbrega fresca picada o dauets congelats de… La Sirena.
  • Iogurt natural.
  • All en pols.
  • Menta fresca.

Preparació:

Treure les broquetes del congelador. Mentre, picar l’alfàbrega i barrejar-la amb oli per fer oli d’alfàbrega. Poca quantitat, només per mullar el peix. Si no tens alfàbrega fresca, agafa tres dauets dels congelats i els diques al micro en un gotet i una mica d’oli. Quan s’hagin descongelat, afegir més oli i remenar.

Quan les broquetes estiguin descongelades, pintar-les amb l’oli d’alfàbrega i deixar una estona. Després, les fem a la planxa.

Per la salsa: barrejar un iogurt amb menta picada ben petita i una mica d’all en pols. remenar i llestos.

Servim les broquetes acomànyades d’una mica de salsa al costat. La barreja del peix amb la frescor del iogurt i la menta és boníssima.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Peix i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s