Ous farcits de gambes

  • 500 gr gambetes
  • 4 tomàquets madurs (o tomàquet concentrat)
  • 8 ous
  • oli i mantega

Fregir les gambes i reservar-ne unes quantes per decorar.

Pelar-les i reservar els caps i closques. Trinxar els cossos de les gambes.

Afegir una mica de tomàquet fregit o concentrat i els rovells ratllats (guardar-ne 3 per decorar).

Passar els caps i closques de les gambes pel xino i barrejar aquesta substància amb la barreja anterior (si calgués, afegir una mica d’oli per poder aixafar millor els caps de gambes).

Deixar refredar i farcir els ous.

Servir amb amanida, olives negres, gambes i rovell ratllat.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en entrants, ous i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s