Medalló de vedella farcit

  • 1 medalló de vedella (tall que es pela)
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 3-4 grans d’all
  • 1 porro

Per al farcit (pot ser amb altres ingredients com espinacs, xampis, gambes, piquillos, …)

  • 2-3 ous
  • 4-5 tomàquets madurs
  • 2-3 salsitxes

Obrir la carn bé, com un llibre.

Coure oli i mantega i afegir-hi el tomàquet ratllat, quan estigui cuit afegir-hi 3 ous batuts i fer que qualli mentre es remena. Posar aquesta barreja sobre la carn.

Marcar les salsitxes, no molt cuites, obrir-les per la meitat i posar-les sobre els ous.

Tancar la carn i cosir amb una agulla saquera (o escuradents).

Untar la carn amb oli. Fregir, salpebrar i afegir les verdures a trossos grans.

Al cap d’una estona posar al forn sense tapar uns 40 minuts. A la meitat, donar-hi la volta.

Fer una salsa amb el suc resultant.

La carn, no tallar-la fins que estigui freda. Un cop freda embolicar-la amb paper transparent.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en carns i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s