Tiramisú

  • 5 rovells d’ou
  • 50 ml d’aigua
  • 300 gr nata per muntar
  • 120 gr sucre
  • 400 gr mascarpone
  • 4-5 fulls de gelatina
  • melindros o una planxa de pa de pessic prima

Posar la gelatina amb aigua perquè es desfaci.

Bullir 50 ml d’aigua amb 120 gr de sucer i fer un almíbar.

Batré bé els rovells i afegir poc a poc l’almíbar i remenar, a continuació batre-ho amb les varilles juntament amb el scure.

Quan estigui una mica més fred, afegir-hi el mascarpone i remenar amb compte.

Escórrer una mica la gelatina i posar-la en un cassó (amb una mica de conyac) i que es desfaci del tot. Afegir a la barreja dels rovells.

Semi-muntar la nata i remenar poc a poc perquè no baixi la nata. Deixar refredar.

Si es vol, sucar els melindros amb cafè, posar-los com a base i després afegir la crema de mascarpone.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en postres i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Tiramisú

  1. Sílvia ha dit:

    Oh, oh, oh!!!! Al Marc li encanta i en vol fer! És molta feina, no?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s