Rap a l’all cremat

  • 1 kg rap
  • 4 tomàquets
  • fumet o brou de peix
  • oli d’oliva
  • julivert
  • 4 gambes
  • 5 grans d’all
  • 4 llesques de pa
  • 1 fulla llorer

Laminar els alls i posar-los en una paella amb oli, retirar-los quan estiguin torrats i fregir 3 llesques de pa. Treure i fregir el julivert i el llorer (i una mica de cayena/bitxo).

Amb aquest mateix oli fregir tomàquet ratllat i al cap d’una estona afegir el que s’ha fregit abans i una mica de fumet. Batre-ho amb el minipímer i si veiem que queda sec, afegir-hi més fumet. Deixar que fagi xup-xup uns 15 minuts.

Fregir el rap enfarinat. Cobrir amb la salsa i enfornar uns 10 minuts. Fregir les gambes apart i servir amb el peix.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Peix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s