Pasta amb salsa de nous

  • 250 gr xampis
  • 100 gr de butifarra, salsitxa, carbassó o bacallà esqueixat
  • 10 gr parmesà
  • 250 gr pasta fresca o seca
  • Mantega, julivert, 3 grans d’all
  • Tomàquets i/o nata líquida

Bullir la pasta i reservar. En una paella amb oli i mantega daurar els grans d’all laminats. Quan l’oli estigui ben aromatitzat afegir-hi la carn.

Quan estigui cuita, afegir els xampis laminats.

Si es fa amb salsa de tomàquet afegir-hi ara la salsa, si es fa amb crema de llet, s’afegeix al final. A continuació afegir les nous trinxades i seguir remenant i crema de llet ara.

Coure i servir amb parmesà.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en entrants i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s