Escalopes al cava

  • 16 escalopes d’uns 50 gr (pollastre, gall dindi, vedella o porc)
  • 1/4 l cava
  • 1/4 l nata líquida
  • 1/4 l brou de carn
  • 24 grans de raïm (millor negre)
  • farina, mantega, sal i pebre
  • ametlles i nous (opcional)

Salar i enfarinar lleugerament les escalopes i fregir-les. A continuació, posar-les en una safata per al forn.

En el mateix oli de fregir, afegir el cava, remenar i deixar reduir. Quan hagi reduït afegir el caldo, remenar i després posar-hi la crema de llet.

Quan estigui cuit, abocar sobre la carn i enfornar (20-25 minuts si és carn vermella, o 10-15 carn blanca)

En una paella posar-hi mantega, quan estigui fosa afegir-hi ametlles i nous trinxades (no molt petites) i després el raïm sense pelar i fregir.

Afegir a la carn amb salsa i servir.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en carns i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s