Truites farcides a la basca

  • 150 gr bacallà esqueixat dessalat
  • 1 pebrot verd
  • 1 tros de porro
  • 8 ous
  • 1 ceba tendra
  • tomàquet ratllat o triturat
  • 1 litre d’oli + all + llorer + pebre
  • llevat

Macerar l’oli (mínim 36 hores) amb 5-6 grans d’all, 2-3 fulles de llorer i grans de pebre.

Trinxar el pebrot i sofregir-lo amb una mica d’oli macerat, quan estigui tovet, afegir el porro trinxat i després la ceba trinxada.

Afegir-hi el bacallà esqueixat petit i al cap d’una estona, una mica de tomàquet concentrat.

Batre els ous de 2 en 2 amb una miqueta de llevat i fer truites a la francesa que siguin gruixudes pel mig.

Quan estiguin tèbies, obrir-les pel mig com un llibre i farcir-les amb la barreja anterior.

Fer un llit amb salsa de tomàquet i servir.

Aquestes truites es poden farcir amb xampis-gambes-porro, espàrrecs-gambes-xampis, …

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en ous. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s