Faves a la catalana

  • 1 kg faves
  • 75 gr butifarra negra
  • 1 cullerada tomàquet concentrat
  • 1 ram d’herbes (llorer, julivert, menta, farigola, all tendre…)
  • 1 ceba tendra
  • 1 all tendre
  • 100 gr de cansalada viada
  • 2 grans d’all
  • 1/2 tassa de vi blanc o vi ranci

Trinxar la ceba i l’all tendre.

En una olla posar-hi una mica d’oli i llard i la cansalada a trossos. Quan estigui daurada afegir la ceba i l’all i 2 grans d’all sencers. Quan estigui daurat, el vi ranci i quan s’hagi evaporat, afegir el ram d’herbes i el tomàquet.

Quan estigui cuit afegir les faves i al cap d’una estona cobrir amb aigua calenta i tapar (amb un plat amb aigua i farigola i si cal afegir aigua, afegir-la d’aquí)

Deixar coure 15 minuts i quan estigui afegir la butifarra negra.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants, verdures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s