Pizza

  • 20 gr de llevat de pa (nevera)
  • 220 gr de farina
  • 2 cullerades d’oli
  • 500 gr tomàquets madurs
  • 75 gr formatge
  • 2 llaunes tonyina
  • olives negres
  • sal, pebre, orenga o alfàbrega

Fer un volcà amb la farina i al centre posar-hi el llevat. Afegir una mica d’aigua calenta/tèbia amb sal i amassar. Al cap d’un moment, posar-hi 2 cullerades d’oli i seguir treballant la massa. Afegir aigua poc a poc fins que quedi una massa compacta.

Fer una bola, untar-la amb oli i tapar-la amb un drap fora de la nevera i deixar que augmenti el volum, mínim 30 minuts.

Estirar-la sobre una placa de forn, posar-hi tomàquet ratllat cru, sal, orenga-alfàbrega i oli.

Fer un doblec a la massa als bordes i pintar-la amb ou batut.

Coure al forn uns 10 minuts, girar la safata 10 minuts més i afegir la tonyina (o el que es vulgui) i acabar de coure.

Si es volen posar anxoves, o lives o ou dur, quan ja estigui cuita.

La massa de la pizza es pot congelar.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en diversos, entrants i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s