Potaje de llegum i espinacs (amb bacallà)

  • 1/2 kg. cigrons (o altres llegums)
  • 150 gr espinacs
  • 2 cebes
  • 4 grans d’all
  • 1-2 ou dur
  • 1 dl. oli d’oliva
  • 1 nyora
  • 1/4 kg. bacallà esqueixat
  • julivert
  • farina de galeta
  • 3 ous

En una olla amb poca aigua posar-hi el llegum i els espinacs ofegats.

Sofregir la ceba en una paella i afegir-la a l’olla amb els llegums i espinacs i deixar que faci xup-xup.

Fer una picada amb all, sal, nyora hidratada amb aigua calenta, farina de galeta, 2 ous durs i una mica de caldo del potaje.

Afegir-ho a l’olla i deixar que faci xup-xup una mica més i acompanyar-ho de “tortitas” de bacallà:

Batre 3 ous (amb 1/2 sobre de llevat, opcional), all i julivert picats, el bacallà escorregut i si la massa queda clar, afegir-hi farina de galeta. Es fan unes “tortitas” arrebossades amb farina, es fregeixen i servir-les junt amb el potaje.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en entrants i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s