Pa de pessic (genovès)

  • 4 ous
  • 125 gr sucre
  • 125 gr farina
  • ratlladura de llimona
  • 1/4 de sobre de llevat

Batre els ous amb el sucre amb les varilles elèctriques durant força estona fins que quedi d’un color blanquinós amb textura de crema/mousse. (10 minuts aprox.)

Tamisar la farina i el llevat i afegir-ho a la barreja anterior en 3 o 4 tandes. Barrejar-ho molt poc a poc perquè no baixin els ous. Afegir-hi també la pell de la llimona.

Posar la massa en una safata de forn rodona i enfornar uns 25 minuts.

Quan estigui cuit, es pot menjar sol, o partir per la meitat i farcir de nata, trufa, melmelada, fruites i per sobre, cobertura de xocolata (100 gr.) i decorar.

Per fer trufa, 300 gr de nata per muntar a bullir i afegir Nestle postres fins que es desfaci. Deixar 24h a la nevera i llavors muntar com si fos nata.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en postres i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s