Bacallà a la llauna

  • 4 lloms de bacallà
  • 6 grans d’all
  • 1 got de vi blanc
  • pimentón vermell
  • oli d’oliva
  • julivert

Escórrer el bacallà i enfarinar-lo dues vegades.

Fregir-lo amb molt d’oli (es pot fer en un cassó i posar el peix amb la pell cap amunt, no caldrà donar-li la volta).  Posem el bacallà en una safata per a forn.

Amb una mica d’aquest oli, fregir els grans d’all laminats i quan estiguin daurats (a foc mig),els retirem i afegim una cullerada de pimentón (picant o no), el got de vi i llorer. Ho barregem i ho afegim sobre el bacallà i a sobre els alls i el julivert trinxat. (si quedés curt de líquid, s’hi pot afegir aigua o brou)

Enfornar durant una estoneta perquè s’acabi de cuinar i servir.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en Peix i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s