Albergínies farcides de tonyina

  • 2-4 albergínies
  • 1/2 kg. tomàquets madurs
  • 1-2 llaunes tonyina
  • formatge per gratinar

Posar les albergínies al forn fins que estiguin tovetes i quan estiguin una mica fredes, partir-les per la meitat i treure’n la carn.

Rentar i ratllar els tomàquets, saltejar-los amb oli i quan estigui una mica fregit, afegir la carn de l’albergínia, barrejar i afegir-hi la tonyina. Deixar coure una estona i farcir les albergínies amb aquesta barreja.

Posar formatge a sobre i coure al forn fins que estigui daurat.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s