Crema de patata i bacallà

  • 400 gr de penca de bacallà (o bacallà esqueixat)
  • 2,5 l aigua
  • 0,5 l oli
  • 12 grans d’all pelats i laminats
  • julivert
  • 1 kg de patates vermelles
  • 1 guindilla
  • 6 nyores

Treure el “rabo” de les nyores i posar-les juntament amb la guindilla en un bol amb aigua perquè s’estovin.

Posar a bullir les patates i una mica més de la meitat del bacallà. Quan comenci a bullir, comptar 20 minuts (o fins que la patata estigu tova) i afegir el julivert. Triturar fins que tingui textura de crema.

Posar els alls en una paella amb molt oli perquè es facin poc a poc. Rascar les nyores per treure-n la carn i incorporar-les als alls i quan estigui cuit, passar-ho per la batedora.

Finalment, posar la resta de bacallà amb una mica d’oli de nyores i enfornar 15 minuts a temperatura mitjana. Posar-ho a la base del plat i posar-hi la crema a sobre. Acompanyar amb més oli.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en cremes i sopes i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s