Crema de bolets

Fàcil, fàcil i boníssim. Ingredients:

  • Una ceba.
  • Un paquet de barreja de bolets congelats de La Sirena.
  • Llorer.
  • Oli i sal.
  • Aigua.

Preparació:

  • Tallar la ceba a llunes i posar-la a l’olla amb una mica d’oli. Tapem i deixem que s’estovi (no s’ha d’enrossir).
  • Quan estigui toveta, afegir la barreja de bolets sense descongelar. Remenar amb la ceba perquè comenci a deixar anar aigua.
  • Quan ja ha deixat anar l’aigua, afegir sal, llorer i si cal, més aigua perquè cobreixi.
  • Ho deixem bullir 20 minuts a foc lent.
  • Després, treiem les fulles de llorer, passem el turmix i llestos.
Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en cremes i sopes i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s