GALETES DE MANTEGA

  • 50 gr ametlles torrades ratllades (o picades)
  • 125 gr. mantega pomada
  • 125 gr. sucre
  • 250 gr. farina
  • 1 ou
  • ratlladura de llimona

Fer un volcà amb la farina i al mig posar-hi l’ou, el sucre, l’ametlla i la mantega. Treballar-ho i si queda eixut afegir una culleradeta d’aigua.

Fer un rulo i deixar 30 minuts a la nevera.

S’extén entre 2 papers de forn i aplanar amb el corró i donar-hi forma de galeta. Posar al forn fins que estiguin daurades.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en postres i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s