TARTA DE XAMPINYONS

  • 150 gr farina (7,5 cullerades soperes)
  • 75 gr mantega pomada
  • 3 ous durs
  • 1 ou
  • 1 ceba grossa
  • 200 gr xampinyons
  • 50 gr formatge ratllat
  • 250 ml llet

Fer un volcà amb la farina i al mig posar-hi la mantega i un ou. Treballar la massa i si queda massa seca (que es trenca) afegir una cullerada d’aigua freda.

Posar entre dos papers de forn i estirar amb el corró.

Posar en un motlle amb mantega i punxar la massa. Coure 10 minuts al forn.

Trinxar la ceba ben petita i sofregir-la. Laminar els xampinyons i afegir a la ceba. Salpebrar.

Quan està una mica cuit, s’hi fa una beixamel a sobre. Posar una cullerada colmada de farina, remenar i afegir llet poc a poc i anar remenant fins que quedi lligat.

Abocar aquesta barreja al motlle amb la massa i a sobre els ous durs laminats i/o ratllats.

Cobrir amb formatge ratllat i enfornar.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s