Lluç amb salsa de porros

Molt molt fàcil i més que bona.

Ingredients:

  • Lloms de lluç (un per persona).
  • Porros.
  • Brou de verdures.

Passar el lluç per la planxa o per una paella sense gaire oli. Que es marqui per totes bandes. Mentre, tallar el porro petit i sofregir una mica en una cassola petita. Quan està sofregit, afegir brou de verdures i sal i deixar que cogui junt uns cinc minuts. Passar per la batidora. Si queda massa espès, afegir una mica de brou. Posar el luç a la cassoleta i tirar la salsa de porros per sobre. Deixar que cogui una mica tot junt i llestos.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Peix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s