Mar verd amb pluja d’albergínia i virutes de pernil

Molen els noms d’alta cuina, no? 😉

Ingredients:

  • Una bossa de variat d’enciams.
  • Albergínia
  • Pernil dolç.

Tallem l’albergínia a dauets petits i la sofregim a una paella. Mentre, tallem els enciams i els fiquem en un bol. Tallem el pernil dolç a quadrats. Quan l’albergínia està feta, l’afegim al bol, juntament amb el pernil. Amanim i a taula!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s