Sípia amb carbassó

Molt senzill i bo. Ingredients:

  • Ceba
  • Carbassó
  • Sípia

Elaboració:

  • Tallar les cebes a llunes i confitar-les a la paella.
  • Afegir el carbassó tallat a tires. Afegim sal i pebre.
  • Quan ja estigui ua mica cuit, afegim la sípia també tallada a tires.
  • Deixem coure i que la sípia s’enrosseixi una mica, i al plat!
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Peix. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s