Canelons d’espinacs i bolets

  • Plaques de canelons
  • Espinacs congelats
  • Bolets variats
  • Pernil salat
  • All

Bullir els espinacs. Saltejar els bolets amb l’all i afegir-hi els espinacs i el pernil salat tallat a trossets. Deixar refredar i farcir els canelons amb aquesta barreja.

Cobrir amb beixamel o salsa de tomàquet i gratinar.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s