Canelons de peix

  • plaques de canelons
  • tomàquet triturat
  • porros
  • ceba
  • salmó
  • lluç
  • gambetes

Fregir el peix i esmicolar-lo. Fer un sofregit amb els porros, ceba i tomàquet i barrejar el peix esmicolat amb el sofregit.

Farcir els canelons. Cobrir amb beixamel o amb la salsa de tomàquet. Gratinar amb formatge.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s