Fideuà

  • Tres cullerades de fideus
  • Ceba (o porro)
  • Tomàquet triturat
  • Moluscs variats i/o gambes i /o peix
  • Caldo

Sofregir la ceba i quan estigui una mica transparent afegir el tomàquet triturat. Quan la salsa de tomàquet estigui feta, afegir els fideus, sofregir una estona i llavors afegir els “bitxos”. Deixar coure una estoneta, no gaire, i abocar el caldo, un “cucharón” per 3 cullerades de fideus.

Remenar de tant en tant i si queda massa sec, afegir una mica més de brou. Quan estigui fet, deixar reposar amb la paella tapada i NYAM! 🙂

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en entrants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s