Rotllets de pollastre farcits d’espinacs amb salsa de xampinyons

Ingredients

  • pit de pollastre filetejat
  • espinacs congelats
  • pernil salat (opcional)
  • ceba
  • porros
  • xampinyons
  • brou vegetal

S’aplanen els filets de pollastre i s’hi posa una tira de pernil i una mica d’espinacs bullits. Es fa un rotlle i es lliga amb cordill o escuradents.

Fer un sofregit amb ceba i porros fins que quedi “pochado” (afegir brou vegetal si queda massa sec). Incorporar-hi els rotllets de pollastre, deixar que es coguin una mica i quan ja estiguin blanquets, posar-hi els xampinyons.

Quan estiguin cuits els xampinyons, retirar la carn, treure el cordill (o deixar que cadascun ho faci 😉 i passar pel minipimer el sofregit amb els xampinyons.

A la cassola buida, posar-hi el pollastre, enrossir una mica i abocar-hi la salsa. Si queda massa espessa, s’hi afegeix brou vegetal.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en carns. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Rotllets de pollastre farcits d’espinacs amb salsa de xampinyons

  1. Marina aka conillet d'indies de la Sara :) ha dit:

    Estan boníssims!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s