Puré de carbassó

Un clàssic que es fa en 20 minutets. Ingredients:

  • 2 carbassons
  • 2 formatgets desnatats

Preparació:

  • Es tallen els carbassons a trossos. No cal que siguin petits.
  • Es posen en una olla amb aigua bullint durant 20 minuts.
  • S’agafen els trossos de carbassó amb una mica d’aigua i es posen a la batidora. S’hi afegeixen els formatgets i es tritura.

Molt fàcil i bo. Amb aquestes mides surten dues racions.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en cremes i sopes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s