Albergínia i carbassó “parmentier” jeee…

Ingredients

  • Albergínia
  • Carbassó
  • Pernil dolç
  • Salsa de tomàquet
  • Mozarella light
  • Una miqueta de farina de galeta (per gratinar) (caps de setmana 🙂

Fer làmines fines d’albergínia i carbassó. Posar al forn i fer que es cogui una mica, no molt…

En un recipient per a forn, posar una mica de salsa de tomàquet i una capa d’albergínia. A sobre, el pernil dolç tallat a trossets, una mica més de salsa de tomàquet i la mozzarella, el carbassó i més salsa de tomàquet a sobre. S’hi posa una mica de farina de galeta o una mica de formatge ratllat i al forn a que es gratini i s’acabi de coure!

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en guarniments, verdures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s