Porros al forn

Experiment del sopar d’ahir. Ingredients:

  • 3 porros
  • pernil dolç
  • formatge ratllat light
  • orenga

Preparació:

  • Tallem la part verda dels porros i els bullim en sal 10 minuts.
  • Els escorrem i cadascun l’emboliquem en pernil dolç.
  • Tirem formatge ratllat per sobre i orenga.
  • Gratinem al forn.

El resultat era una mica sossaina. Bo però amb poca substància. Potser caldria fer-ho amb un formatge que es fongués (aquest es va torrar) i posar un llit de salseta de tomàquet i ceba. Quedaria molt millor.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en verdures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s