Crema de pastanaga

Aquest serà el sopar d’aquesta nit. Fàcil de fer, suavet i calentonet.

Ingredients:

  • Ceba
  • Pastanaga
  • Llorer

Preparació:

  • Tallem la ceba a llunes (una o dues cebes) i la posem a una cassola amb una mica d’oli. Tapem la cassola i deixem que d’estovi.
  • Quan estigui estovada, afegim la pastanaga (mig quilo) a trossos. No cal que siguin petits. Afegim un parell de fulles de llorer i sal. Afegim aigua fins cobrir la pastanaga, no més. Deixem bullir suaument 20 minuts.
  • Després treiem el llorer i triturem. Rectifiquem de sal. Si queda molt espessa, afegim una mica d’aigua i tornem a triturar.

Ho podem acompanyar amb taquets de pernil salat o amb formatge ratllat light.

Advertisements
Aquesta entrada ha esta publicada en cremes i sopes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s